Vynikající lehký salátek z rajčat a mozzarelly ozdobený bazalkou. Pochutnáte si na něm především v teplých letních dnech. Přenesete se díky němu symbolicky do slunné Itálie, odkud tato dobrota pochází.
RADA: Svěží bazalka po celý rok? 3 tipy, jak udržet její čerstvou chuť!
Caprese
Salát Caprese
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Selské sendviče
Těstovinový salát s avokádem
Kuře pečené na medu a citronu
Hovězí kostky v pivním sosu s cibulkou
Pečený tuňák s chřestem a holandskou…
Salát s broskví a krabími tyčinkami
Jednoduché sýrové řízky (karbanátky,…
Jednoduché staročeské plátky se…
Křupavé vafle s avokádem, lososem a…
Šťavnaté masové koule s parmazánem a…
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Makový dort s malinami
Slaný chřestový koláč
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Smažený bílý chřest