Vynikající lehký salátek z rajčat a mozzarelly ozdobený bazalkou. Pochutnáte si na něm především v teplých letních dnech. Přenesete se díky němu symbolicky do slunné Itálie, odkud tato dobrota pochází.
RADA: Svěží bazalka po celý rok? 3 tipy, jak udržet její čerstvou chuť!
Caprese
Salát Caprese
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tradiční tažený štrůdl
Vajíčková pomazánka (méně tučná)
Bramborové knedlíky se švestkami
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Italská polévka Minestrone Institutu…
Rychlé banánové lívance
Jednoduchá kávová roláda
Pórková lehká polévka
Celerové karbanátky (sekaná)
Čočková polévka se slaninou
Mexická tortilla se zelným salátem
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Strouhaný kakaový koláč
Dýňové muffiny
Krůtí guláš s těstovinami
Polévka z červené řepy
Dýňová polévka s hruškami
Tvarohové řezy s mákem