Vynikající lehký salátek z rajčat a mozzarelly ozdobený bazalkou. Pochutnáte si na něm především v teplých letních dnech. Přenesete se díky němu symbolicky do slunné Itálie, odkud tato dobrota pochází.
RADA: Svěží bazalka po celý rok? 3 tipy, jak udržet její čerstvou chuť!
Caprese
Salát Caprese
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Podvodnice
Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí…
Vepřové s žampionovo - sýrovou omáčkou
Eintopf s červenou řepou
Křenové závitky v rosolu (aspiku)
Jidáše - medové
Barevný fazolový salát (lečo) -…
Polévka s uzenými žebry a kroupami
Jahodový džem podle Dity P.
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek