Vynikající lehký salátek z rajčat a mozzarelly ozdobený bazalkou. Pochutnáte si na něm především v teplých letních dnech. Přenesete se díky němu symbolicky do slunné Itálie, odkud tato dobrota pochází.
RADA: Svěží bazalka po celý rok? 3 tipy, jak udržet její čerstvou chuť!
Caprese
Salát Caprese
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové bavorské závitky
Kořeněné vepřové řízky v alobalu
Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA
Hlíva s květákem na mozeček nebo…
Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy …
Fazolky s kari rýží a masovými…
Mleté maso se zeleninou II.
(nejen) Masové roládky / závitky s…
Svíčková na smetaně podle Richarda…
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake