Vynikající lehký salátek z rajčat a mozzarelly ozdobený bazalkou. Pochutnáte si na něm především v teplých letních dnech. Přenesete se díky němu symbolicky do slunné Itálie, odkud tato dobrota pochází.
RADA: Svěží bazalka po celý rok? 3 tipy, jak udržet její čerstvou chuť!
Caprese
Salát Caprese
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuře po francouzsku
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Svratecký guláš
Králík na roštu - grilování
Rychlá kuřecí roláda z řízků
Beránek s kandovaným ovocem
Dvoubarevný roládový pařížský dort
Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po…
Kachna s nádivkou - nejen velikonoční
Cuketové placky
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí