Vynikající lehký salátek z rajčat a mozzarelly ozdobený bazalkou. Pochutnáte si na něm především v teplých letních dnech. Přenesete se díky němu symbolicky do slunné Itálie, odkud tato dobrota pochází.
RADA: Svěží bazalka po celý rok? 3 tipy, jak udržet její čerstvou chuť!
Caprese
Salát Caprese
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hruškový džem se zázvorem
Široké nudle s kuřecím masem a nivou
Jogurtové řízky
Tvarohová pomazánka
Šopský salát II.
Těstovinový salát se šunkou a paprikou
Jemná hrachová kaše
Vepřové maso v lepkavé marinádě
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Kuřecí miso polévka s nudlemi a…
Meruňková marmeláda (džem)
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cukeťák z trouby
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou