Vynikající lehký salátek z různých druhů rajčat, mozzarelly a kaparů ozdobený bazalkou. Pochutnáte si na něm především v teplých letních dnech. Přenesete se díky němu symbolicky do slunné Itálie, odkud tato dobrota pochází.
RADA: Jak udržet bazalku déle čerstvou?
Rajčata plněná masem
Mozzarella s bazalkovým pestem
Italská orzo polévka s bazalkovými…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krakonošovy drny
Jihočeské Kosmatice
Smaženice z hub
Drožďové knedlíčky do polévky
Brokolicová polévka II.
Tvarohová pomazánka extra
Zeleninovo-ovocný salát s dresingem
Koláče z Chyšek
Jablečňáky s perníkem podle Ládi…
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Husí vývar s těstovinami
Mrkvové rohlíčky s povidly
Nejlepší bramborové knedlíky
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…