Vynikající lehký salátek z různých druhů rajčat, mozzarelly a kaparů ozdobený bazalkou. Pochutnáte si na něm především v teplých letních dnech. Přenesete se díky němu symbolicky do slunné Itálie, odkud tato dobrota pochází.
RADA: Jak udržet bazalku déle čerstvou?
Rajčata plněná masem
Mozzarella s bazalkovým pestem
Italská orzo polévka s bazalkovými…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ananasová čína
Tatarská pomazánka na topinky
Mrkvové řezy s ananasem
Kuřecí roláda s houbovou nádivkou
Gulášová krkovička
Krém na zdobení dortů
Holubce v bešamelu - plněné zelné…
Ostružinový řez
Caprese z červené řepy
Hrášková šakšuka
Boží milosti F.O.O.D.
Rolovaná krkovice à la porchetta
Polévka z pečené zeleniny
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Zeleninový salát s klíčky
Quiche s červenou řepou a sýrem
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Brokolicová polévka se sýrem a…