Vynikající lehký salátek z různých druhů rajčat, mozzarelly a kaparů ozdobený bazalkou. Pochutnáte si na něm především v teplých letních dnech. Přenesete se díky němu symbolicky do slunné Itálie, odkud tato dobrota pochází.
RADA: Jak udržet bazalku déle čerstvou?
Rajčata plněná masem
Mozzarella s bazalkovým pestem
Italská orzo polévka s bazalkovými…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ovarové koleno s jablkovým křenem
Nepečený jablkový dort
Panenka v česnekovo-sýrové krustě
Kuře v zelenině
Palačinkový koláč s jablky a pudinkem
Božský čokoládový dort
Kořeněné kuře na česnekovém patizonu
Bramborový guláš s baby karotkou
Červené zelí s jablky
Kuře na paprice
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake