Vynikající lehký salátek z různých druhů rajčat, mozzarelly a kaparů ozdobený bazalkou. Pochutnáte si na něm především v teplých letních dnech. Přenesete se díky němu symbolicky do slunné Itálie, odkud tato dobrota pochází.
RADA: Jak udržet bazalku déle čerstvou?
Rajčata plněná masem
Mozzarella s bazalkovým pestem
Italská orzo polévka s bazalkovými…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněný lilek (melanzane ripiene)
Kedlubnová krupicová polévka
Brambory v mikrovlnce
Vdolky paní Slávky
Šneci s anglickou slaninou a kořením
Jednoduché rajčatové těstoviny s…
Jablečný rozvar (povidla, přesnídávka…
Houbový kuskus - rychle a chutně
Chléb z domácí pekárny
Cuketové těstoviny s ricottou a…
Houbový guláš
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Koláč s kaki a skyrem
Dýňové latte
Dýňové muffiny
Dýňové rizoto