Vynikající lehký salátek z různých druhů rajčat, mozzarelly a kaparů ozdobený bazalkou. Pochutnáte si na něm především v teplých letních dnech. Přenesete se díky němu symbolicky do slunné Itálie, odkud tato dobrota pochází.
RADA: Jak udržet bazalku déle čerstvou?
Rajčata plněná masem
Mozzarella s bazalkovým pestem
Italská orzo polévka s bazalkovými…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Špagety zapečené se zeleninou
Piškotová roláda s nutellou
Hrnečková paštika
Kuskus s tofu
Bylinková bageta
Moravskoslezský bigos
Kakaovo-kávový moučník
Palačinkový koláč s jablky a pudinkem
"Štafetky" - zákusky, roláda, řez
Houbová polévka
Krémová houbová polévka
Rizoto s kuřetem a liškami
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Dušené bílé zelí
Hruškový crumble s perníkem
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní houbovka s dýní