Vynikající lehký salátek z různých druhů rajčat, mozzarelly a kaparů ozdobený bazalkou. Pochutnáte si na něm především v teplých letních dnech. Přenesete se díky němu symbolicky do slunné Itálie, odkud tato dobrota pochází.
RADA: Jak udržet bazalku déle čerstvou?
Rajčata plněná masem
Mozzarella s bazalkovým pestem
Italská orzo polévka s bazalkovými…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené brambory se šlehačkou
Máslový ležák proti depresi
Vepřová pečeně na divoko-nakládaná
Pikantní škvarková pomazánka
Žampionová játra
Placičky z ricotty s cuketou a…
Nakládaný králík se zakysanou…
Česnekové knedlíčky (nočky) ze…
Zdravý brownies dort
Toskánská polévka
Linecké cukroví krok za krokem
Tradiční vánoční punč
Masarykovo cukroví
Vosí hnízda
Vanilkové rohlíčky VI.
Svařák
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky