Vynikající lehký salátek z různých druhů rajčat, mozzarelly a kaparů ozdobený bazalkou. Pochutnáte si na něm především v teplých letních dnech. Přenesete se díky němu symbolicky do slunné Itálie, odkud tato dobrota pochází.
RADA: Jak udržet bazalku déle čerstvou?
Rajčata plněná masem
Mozzarella s bazalkovým pestem
Italská orzo polévka s bazalkovými…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Cuketový kotlík
Šlehačkový mramorový beránek
Marokánky ze smetany
Brokolicové karbanátky II
Smetanovo-bramborový krém
Jogurtovo-jablečná bábovka
Americké palačinky s horkými jablky
Celer z trouby
Jednoduchá vajíčková pomazánka (salát…
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek