Vynikající lehký salátek z různých druhů rajčat, mozzarelly a kaparů ozdobený bazalkou. Pochutnáte si na něm především v teplých letních dnech. Přenesete se díky němu symbolicky do slunné Itálie, odkud tato dobrota pochází.
RADA: Jak udržet bazalku déle čerstvou?
Rajčata plněná masem
Mozzarella s bazalkovým pestem
Italská orzo polévka s bazalkovými…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Prezidentský beránek
Rychlé těstoviny s cuketou
Plněná kuřecí prsa
Kotlety s houbovou omáčkou
Dukátové buchtičky "mňam"
Farmářská vepřová krkovice s šalotkou…
Pikantní bezmasé rizoto se sýrem
Bramborové šišky se zelím a kuřetem -…
Francouzské brambory
Quiche s červenou řepou a sýrem
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Pikantní pečený bůček
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros