Vynikající lehký salátek z různých druhů rajčat, mozzarelly a kaparů ozdobený bazalkou. Pochutnáte si na něm především v teplých letních dnech. Přenesete se díky němu symbolicky do slunné Itálie, odkud tato dobrota pochází.
RADA: Jak udržet bazalku déle čerstvou?
Rajčata plněná masem
Mozzarella s bazalkovým pestem
Italská orzo polévka s bazalkovými…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Smažený kapr
Párky v rohlíku trochu jinak
Řízečky naruby
Plněné papriky II.
Drobenková bublanina
Masové nudličky na zelenině s nudlemi
"Hned" jablečný (hruškový) koláč
Zapečené cukety se šunkou a sýrem
Krůtí roláda plněná hříbky
Kuře na paprice
Chřestové Caprese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Rozkvetlý chléb
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…