Vynikající lehký salátek z různých druhů rajčat, mozzarelly a kaparů ozdobený bazalkou. Pochutnáte si na něm především v teplých letních dnech. Přenesete se díky němu symbolicky do slunné Itálie, odkud tato dobrota pochází.
RADA: Jak udržet bazalku déle čerstvou?
Rajčata plněná masem
Mozzarella s bazalkovým pestem
Italská orzo polévka s bazalkovými…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Klasická vánoční štóla
Burisony v karamelu
Česnekovo-sýrová krémová polévka
Prezidentský guláš II.
Palačinky od Petra
Medové perníčky hned k jídlu
Pomazánka na jednohubky
Išelské koláčky
Kokosovo-datlový koláč
Pikantní kuřecí polévka s rýžovými…
Chřestové Caprese
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…