Vynikající lehký salátek z různých druhů rajčat, mozzarelly a kaparů ozdobený bazalkou. Pochutnáte si na něm především v teplých letních dnech. Přenesete se díky němu symbolicky do slunné Itálie, odkud tato dobrota pochází.
RADA: Jak udržet bazalku déle čerstvou?
Rajčata plněná masem
Mozzarella s bazalkovým pestem
Italská orzo polévka s bazalkovými…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřová krkovice se šlehačkou
Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou
Dobrý perník
Těstoviny s houbovou smaženicí
Žampionová játra
Čokoládová bábovka ze zakysanky
Dort s rebarborou a sněhovým tvarohem
Vepřový jazyk na divoko
Tvarohový koláč s borůvkami
Pikantní kuřecí polévka s rýžovými…
Chřestové Caprese
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…