Vynikající lehký salátek z různých druhů rajčat, mozzarelly a kaparů ozdobený bazalkou. Pochutnáte si na něm především v teplých letních dnech. Přenesete se díky němu symbolicky do slunné Itálie, odkud tato dobrota pochází.
RADA: Jak udržet bazalku déle čerstvou?
Rajčata plněná masem
Mozzarella s bazalkovým pestem
Italská orzo polévka s bazalkovými…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sedlácké kroupy
Rybízová bábovka
Pangasius zapečený se sýrem
Kapr pečený s bylinkami na másle
Broskvové řezy
Švejkův salát domácí
Jednoduchá vajíčková pomazánka se…
Salát z čínského nebo pekingského…
Gyros krkovice na cibuli
Houbový kuba
Tradiční bramborový salát
Vláčná máslová vánočka
Pravý staročeský smažený kapr
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Jemná rybí polévka
Čerstvé kimchi