Vynikající lehký salátek z různých druhů rajčat, mozzarelly a kaparů ozdobený bazalkou. Pochutnáte si na něm především v teplých letních dnech. Přenesete se díky němu symbolicky do slunné Itálie, odkud tato dobrota pochází.
RADA: Jak udržet bazalku déle čerstvou?
Rajčata plněná masem
Mozzarella s bazalkovým pestem
Italská orzo polévka s bazalkovými…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jablkový koláč od Alice
Houbová omáčka II.
Nejlepší makovec
Jehněčí plec pečená
Gulášová polévka z předního hovězího…
Vaječné placičky se sýrem a šunkou
Závin z listového těsta s červenou…
"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví
Kuřecí (králičí) maso pečené na…
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Dýňová polévka s hruškami
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake