Vynikající lehký salátek z různých druhů rajčat, mozzarelly a kaparů ozdobený bazalkou. Pochutnáte si na něm především v teplých letních dnech. Přenesete se díky němu symbolicky do slunné Itálie, odkud tato dobrota pochází.
RADA: Jak udržet bazalku déle čerstvou?
Rajčata plněná masem
Mozzarella s bazalkovým pestem
Italská orzo polévka s bazalkovými…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohové řezy
Tvarohové šátečky na sladko i na slano
Nakládaný hermelín VI.
Babiččin perníkový koláč s kokosem
Slané tyčinky se šunkou
Vdolky paní Slávky
Jablečné vdolečky - kynuté, pečené
Nivové sušenky (slané cukroví)
Dušené vepřové maso s kedlubnou
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Kaštanová polévka
Hovězí Massaman karí s batáty
Banánové lívance s kokosem a jablky
Sladký jogurt s kořením
Rolovaná krkovice à la porchetta
Crumble s jablky
Citronový koláč z mléčné rýže
Vafle s karamelem a kokosovou…