Vynikající lehký salátek z různých druhů rajčat, mozzarelly a kaparů ozdobený bazalkou. Pochutnáte si na něm především v teplých letních dnech. Přenesete se díky němu symbolicky do slunné Itálie, odkud tato dobrota pochází.
RADA: Jak udržet bazalku déle čerstvou?
Rajčata plněná masem
Mozzarella s bazalkovým pestem
Italská orzo polévka s bazalkovými…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Levná a rychlá bábovka
Rychlá kuřecí roláda z řízků
Francouzský křehký jablečný koláč
Tvarohové knedlíky plněné ovocem
Houbové rizito (rýže) po našem
Jednoduchá špenátová polévka se sýrem
Cibulové (pórkové) vepřové maso
Cheesecake s třešněmi a drobenkou
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Houbové ragú s nudlemi
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Vejmrda
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake