Vynikající lehký salátek z různých druhů rajčat, mozzarelly a kaparů ozdobený bazalkou. Pochutnáte si na něm především v teplých letních dnech. Přenesete se díky němu symbolicky do slunné Itálie, odkud tato dobrota pochází.
RADA: Jak udržet bazalku déle čerstvou?
Rajčata plněná masem
Mozzarella s bazalkovým pestem
Italská orzo polévka s bazalkovými…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rajčatová pizza
Bramborová pánev (omeleta)
Řecký salát a la ENKI
Česnečka z uzených kostí
Pumpkin Soup - Dýňová polévka
Jemné kuřecí závitky
Jednoduchý jablkový koláč
Domácí mangové chutney
Cuketová kolečka
Polévka z lišek
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Dýňové muffiny
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem