Vynikající lehký salátek z různých druhů rajčat, mozzarelly a kaparů ozdobený bazalkou. Pochutnáte si na něm především v teplých letních dnech. Přenesete se díky němu symbolicky do slunné Itálie, odkud tato dobrota pochází.
RADA: Jak udržet bazalku déle čerstvou?
Rajčata plněná masem
Mozzarella s bazalkovým pestem
Italská orzo polévka s bazalkovými…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zelenina v pánvi
Pikantní masové nudličky
Česnečka z uzených žeber
Borůvkový tvarohový dort
Špízy z mletého (nejen) krůtího masa
Šťavnaté kari kuře
Kynuté knedlíky plněné masem
Kuřecí nudličky po sedlčansku
Večeře z jednoho plechu
Svíčková na smetaně s karlovarským…
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi