Vynikající lehký salátek z různých druhů rajčat, mozzarelly a kaparů ozdobený bazalkou. Pochutnáte si na něm především v teplých letních dnech. Přenesete se díky němu symbolicky do slunné Itálie, odkud tato dobrota pochází.
RADA: Jak udržet bazalku déle čerstvou?
Rajčata plněná masem
Mozzarella s bazalkovým pestem
Italská orzo polévka s bazalkovými…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jahodový piškot s pudinkem
Domácí uzený bůček, plec, ramínko,…
Vyprošťovací česnečka
Křehký, výjimečně dobrý makový koláč
Kuřecí zbytkový salát
Tvarohová bábovka se švestkami - ,…
Krém na zdobení dortů
Rozmarýnový cheesecake
Marshmallows
Polévka z pečených paprik s…
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.