Vynikající lehký salátek z různých druhů rajčat, mozzarelly a kaparů ozdobený bazalkou. Pochutnáte si na něm především v teplých letních dnech. Přenesete se díky němu symbolicky do slunné Itálie, odkud tato dobrota pochází.
RADA: Jak udržet bazalku déle čerstvou?
Rajčata plněná masem
Mozzarella s bazalkovým pestem
Italská orzo polévka s bazalkovými…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Chlebové knedlíky
Zapékané těstoviny II.
Borůvkový tvarohový dort
Srdce na smetaně
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Jogurtovo-švestkový koláč
Dort "Hlava koně"
Perník s čokoládou a kokosem
Jednoduchá vajíčková pomazánka (salát…
Kuře na paprice
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem