Vynikající lehký salátek z různých druhů rajčat, mozzarelly a kaparů ozdobený bazalkou. Pochutnáte si na něm především v teplých letních dnech. Přenesete se díky němu symbolicky do slunné Itálie, odkud tato dobrota pochází.
RADA: Jak udržet bazalku déle čerstvou?
Rajčata plněná masem
Mozzarella s bazalkovým pestem
Italská orzo polévka s bazalkovými…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrý makovec
Tvarohové knedlíky
Pikantní fazole
Vepřové řízečky s nivou a smetanou
Třešňový štrúdl s mandlemi
Květáková polévka s brokolicí
Veganský indický sójový guláš
Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně…
Česnekovo-zázvorové kuřecí (nejen)…
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Žloutkové řezy jako vánek
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Rozkvetlý chléb
Chřestová polévka s pestem
Slaný chřestový koláč
Smažený bílý chřest