a jeste na Rubine byla vynikajici tocena zmrzlina :)
Ahoj lidi, zdravín ze Žamberka. Rubín jako hospoda již dávno neexistuje, ale pamatuji si, že se tam jedlo dobře. Receptík musím vyzkoušet.
Miluško, Rubín byl pro nás důstojníky na cvičení něco jako hlavní stan a Švec to byla naše pravidelná strava. K tomu litřík červeného Kamenáče a na světě bylo hned růžovo. Krásné vzpomínky! Přeji Ti moc a moc štěstí za tou velkou louží.
A jeste jedna pripominka, mohlo by se to i pomlet, ale ja to volim jako rychlou veceri a v te chvili je mi lino mlet, radeji nakrajim :)
Svet je maly, ziju v USA a v Zamberku jsem studovala, a Rubin znam moc dobre, nevim zda ten recept mam prave odsud, ale delavam ho jiz dlouho ... dlouho, snad to radeji ani nebudu pocitat :)
Děvčata vřele doporučuji. Poprvé jsem to ochutnal v r. 1974 v Žamberku v Rubíně na vojně. Salám je ale třeba dobře, nejlépe 2x pomlet v masovém mlýnku a dále s tím pracovat jako s klasickým tatarákem. Již jsem s tímto receptem (bez octa a s dobře načesnekovanýma topinkama) měj mockrát velký úspěch.
Výborné, teda nápad, ale určite aj chuť. Viem si ten tanier živo predstaviť, určite vyskúšam. Díky.
Tak to vypadá moc dobře,zkusím a potom se vrátím k hodnocení
To jako fááááákt?.....:-)))) jako salámový tatarák či co?...:-))