• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Salámový švec
Napište svůj komentář k receptu

Salámový švec

autor: Kajkajak
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Salámový švec
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • měkký salám Nebo párky nebo točený salám
    • žloutek
    • kečup - jemný
    • sůl
    • pepř mletý
    • drcený kmín
    • chilli
    • kari
    • paprika - sladká
    • hořčice plnotučná
    • ocet
    • olej
    • cibule Kolečka

Postup přípravy receptu

1
Každou porci připravíme zvlášť na talíř. Takže na každý talíř dáme doprostřed kupičku nadrobno nakrájeného salámu, v kupce lžící nebo rukou uděláme důlek a do něj dáme nadrobno nakrájenou cibuli a na cibuli vyklepneme žloutek. Dokola na okraji talíře rozložíme osm koleček cibule - mám na mysli jednotlivé kroužky, a do každého kroužku dáme něco - lžičku kečupu, lžičku hořčice, čtvrt lžičky soli, půl lžičky pepře, chilli, mletého kmínu, kari a sladké papriky. Naservírujeme na stůl a každý strávník si sám všechno na talíři zamíchá a přidá si podle chuti pár kapek octa a olej.
2
Příloha: topinky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Salámový aspik

Salámový aspik

Salámový dort

Salámový dort

Salámový závin

Salámový závin

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Mila Foglova | 25. 12. 2007 17:49

    a jeste na Rubine byla vynikajici tocena zmrzlina :)

  • Hana | 25. 11. 2007 16:58

    Ahoj lidi, zdravín ze Žamberka. Rubín jako hospoda již dávno neexistuje, ale pamatuji si, že se tam jedlo dobře. Receptík musím vyzkoušet.

  • Kamil Krybus | 25. 11. 2007 15:13

    Miluško, Rubín byl pro nás důstojníky na cvičení něco jako hlavní stan a Švec to byla naše pravidelná strava. K tomu litřík červeného Kamenáče a na světě bylo hned růžovo. Krásné vzpomínky! Přeji Ti moc a moc štěstí za tou velkou louží.

  • Mila Foglova | 24. 11. 2007 02:12

    A jeste jedna pripominka, mohlo by se to i pomlet, ale ja to volim jako rychlou veceri a v te chvili je mi lino mlet, radeji nakrajim :)

  • Mila Foglova | 24. 11. 2007 02:11

    Svet je maly, ziju v USA a v Zamberku jsem studovala, a Rubin znam moc dobre, nevim zda ten recept mam prave odsud, ale delavam ho jiz dlouho ... dlouho, snad to radeji ani nebudu pocitat :)

  • Kamil Krybus | 22. 11. 2007 14:16

    Děvčata vřele doporučuji. Poprvé jsem to ochutnal v r. 1974 v Žamberku v Rubíně na vojně. Salám je ale třeba dobře, nejlépe 2x pomlet v masovém mlýnku a dále s tím pracovat jako s klasickým tatarákem. Již jsem s tímto receptem (bez octa a s dobře načesnekovanýma topinkama) měj mockrát velký úspěch.

  • Tereza J. | 22. 11. 2007 13:00

    Výborné, teda nápad, ale určite aj chuť. Viem si ten tanier živo predstaviť, určite vyskúšam. Díky.

  • Jana Remková | 22. 11. 2007 11:26

    Tak to vypadá moc dobře,zkusím a potom se vrátím k hodnocení

  • Marsí | 22. 11. 2007 11:19

    To jako fááááákt?.....:-)))) jako salámový tatarák či co?...:-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Večeře Pozdní večeře Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chilli Cibule Drcený kmín Hořčice plnotučná Kari Kečup - jemný Měkký salám Ocet Olej Paprika - sladká Pepř mletý Sůl Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hlávkový míchaný salát s tuňákem

Hlávkový míchaný salát s tuňákem

Zapečená cuketová mísa

Zapečená cuketová mísa

Španělské ptáčky trochu jinak

Španělské ptáčky trochu jinak

Rafaelo

Rafaelo

Krémová polévka z topinambur

Krémová polévka z topinambur

Rajčatový salát II.

Rajčatový salát II.

Slovenské rohlíky

Slovenské rohlíky

Kuře „65“

Kuře „65“

Melounový nanuk

Melounový nanuk

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

41
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
37
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
30
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky
29
Litý perník s jablky
Litý perník s jablky
23
Bramboračka s bylinkovými noky
Bramboračka s…

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Agáta Hanychová si obula: »Koše na odpadky«! Za 50 tisíc…

Agáta Hanychová si obula: »Koše na odpadky«! Za 50 tisíc…

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Salámový švec
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact