Každou porci připravíme zvlášť na talíř. Takže na každý talíř dáme doprostřed kupičku nadrobno nakrájeného salámu, v kupce lžící nebo rukou uděláme důlek a do něj dáme nadrobno nakrájenou cibuli a na cibuli vyklepneme žloutek. Dokola na okraji talíře rozložíme osm koleček cibule - mám na mysli jednotlivé kroužky, a do každého kroužku dáme něco - lžičku kečupu, lžičku hořčice, čtvrt lžičky soli, půl lžičky pepře, chilli, mletého kmínu, kari a sladké papriky. Naservírujeme na stůl a každý strávník si sám všechno na talíři zamíchá a přidá si podle chuti pár kapek octa a olej.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Mila Foglova
|25. 12. 2007 17:49
a jeste na Rubine byla vynikajici tocena zmrzlina :)
Hana
|25. 11. 2007 16:58
Ahoj lidi, zdravín ze Žamberka. Rubín jako hospoda již dávno neexistuje, ale pamatuji si, že se tam jedlo dobře. Receptík musím vyzkoušet.
Kamil Krybus
|25. 11. 2007 15:13
Miluško, Rubín byl pro nás důstojníky na cvičení něco jako hlavní stan a Švec to byla naše pravidelná strava. K tomu litřík červeného Kamenáče a na světě bylo hned růžovo. Krásné vzpomínky! Přeji Ti moc a moc štěstí za tou velkou louží.
Mila Foglova
|24. 11. 2007 02:12
A jeste jedna pripominka, mohlo by se to i pomlet, ale ja to volim jako rychlou veceri a v te chvili je mi lino mlet, radeji nakrajim :)
Mila Foglova
|24. 11. 2007 02:11
Svet je maly, ziju v USA a v Zamberku jsem studovala, a Rubin znam moc dobre, nevim zda ten recept mam prave odsud, ale delavam ho jiz dlouho ... dlouho, snad to radeji ani nebudu pocitat :)
Kamil Krybus
|22. 11. 2007 14:16
Děvčata vřele doporučuji. Poprvé jsem to ochutnal v r. 1974 v Žamberku v Rubíně na vojně. Salám je ale třeba dobře, nejlépe 2x pomlet v masovém mlýnku a dále s tím pracovat jako s klasickým tatarákem. Již jsem s tímto receptem (bez octa a s dobře načesnekovanýma topinkama) měj mockrát velký úspěch.
Tereza J.
|22. 11. 2007 13:00
Výborné, teda nápad, ale určite aj chuť. Viem si ten tanier živo predstaviť, určite vyskúšam. Díky.
Jana Remková
|22. 11. 2007 11:26
Tak to vypadá moc dobře,zkusím a potom se vrátím k hodnocení
Marsí
|22. 11. 2007 11:19
To jako fááááákt?.....:-)))) jako salámový tatarák či co?...:-))