Listové těsto vyválíme jako na přípravu štrůdlu a přeneseme na plech.Troubu předehřejeme na 190-200 °C.Sýr nastrouháme. Připravené těsto potřeme kečupem, poklademe šunkou, anglickou slaninou a salámem. Salámovou pizzu okořeníme kořením na pizzu, oregánem a trochou chilli koření. Nakonec posypeme nastrouhaným sýrem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
jakub
|25. 8. 2014 19:37
ahoj těd dělam tvou pizzu :-P
petra
|8. 1. 2014 00:00
Pizza je to dobra, i z listoveho testa (priprava je opravdu rychlovka), ale nedavat tam kecup!! Udelejte si rajcatove sugo, recept tu urcite taky najdete.
Adino,
čagos to sem ja Terka holomková ze školy.Ta tvá pizza je fakt ok 8-) Už se mi zbíhaj sliny :-S :-P Dneska jí chci udělat !!!!!!Měj se pečně!!! :-))