• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Sádlové koláčky II.
Napište svůj komentář k receptu

Sádlové koláčky II.

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Sádlové koláčky II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g hladká mouka
    • 140
      g moučkový cukr
    • 60
      g kakao
    • 120
      g sádlo
    • 1
      špetka sůl
    • 150
      g džem višňový nebo třešňový
    • 30
      g bílá čokoláda

Postup přípravy receptu

1
Smícháme mouku se solí, cukrem a kakaem, přidáme sádlo, a vypracujeme těsto. Necháme přes noc rozležet v chladničce. Z těsta tvoříme menší kuličky, do každé uděláme koncem vařečky jamku. Upečeme. Koláčky naplníme džemem, ozdobíme bílou čokoládou a uložené v krabici necháme asi 2 týdny!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sádlové měsíčky

Sádlové měsíčky

Jidáše - sádlové

Jidáše - sádlové

Sádlové bochánky bez lepku

Sádlové bochánky bez lepku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Blanka | 12. 12. 2012 12:33

    Mně se teda nepovedly. NEchápu, jak pečete v těch horkovzdušných troubách. Mi se tam vůbec vánoční cukroví nedaří. Při jaké teplotě pečete? Mám horkovzdušnou troubu Electrolux, pekla jsem to 45 min na 150 a né na horkovzduchu, ale na normálním pečení, ze spodu mi to zůstávalo na papíru a když jsem na ně sáhla byly stale jako by syrové, drolily se, rozsypaly se, tak fakt nevím..Jinak je to moc dobré vánoční cukroví..

  • Marty | 2. 12. 2005 15:00

    Musi se pri delani dobre zahrat testo, pak nepraska, sice je to takove bahynko ale dobre, jinak se nepece ale spise susi na nejmirnejsim ohni, pokud mate plyn tak je to jeste lepsi, vyndat kdyz trochu nabobtnaji

  • Tereza Jarčušková | 24. 11. 2005 13:03

    Musíte vystihnúť ten správny okamih, kedy ich vyberiete z rúry. Ochutnajte a uvidíte, pretože cesto je tmavé, ľahko sa prehliadne spálenie zo spodu. Ja pečiem na fólii, ktorá bezpečne zabráni spáleniu. Dostať ju aj v Čechách, pretože dcéra mi ju doniesla z Prahy. Stála okolo 200 Kč, ale stačí ju len opláchnuť teplou vodou.

  • Lenka Vachutková | 24. 11. 2005 10:21

    Také jsem jedla u přátel a velice mi chutnaly. Pak jsem je zkoušela doma, ale nepovedli se mi. Byly ze spodu trochu připálené a nerozpadaly se v ústech! Tak bych chtěla vědět při jaké teplotě je pečete a jak dlouho. Děkuji.

  • Tereza Jarčušková | 21. 11. 2005 15:47

    Netvorte guličky trením na dlani, sôr ich prstami vytvarujte a praskliny zahlaďte.

  • Eva Harmachová | 17. 11. 2005 20:34

    Letos jsem sádlo v kostce měla a zase to bylo martýrium, zrovna jsem to dodělala. Tak nevím, asi moje nešikovnost :-)

  • Zuzka Plecháčková | 14. 11. 2005 19:45

    Sádlové cukroví peču už také několik let. Nesmí být sádlo čersvě vzškařené nebo ve vaničce. Nejlepší je v kostce-to obyčejné, pak se dělají pěkně.

  • Eva Harmachová | 13. 11. 2005 08:31

    Tenhle recept dělám už několik let a všem to strašně chutná. Já u toho ale strašně rostu, protože těsto se děsně drolí a udělat kuličky a do nich ještě jamky je výkon.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Pečení Chlazení Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílá čokoláda Džem Hladká mouka Kakao Moučkový cukr Sádlo Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jablečný koláč IV.

Jablečný koláč IV.

Panenka v česnekovo-sýrové krustě

Panenka v česnekovo-sýrové krustě

Veganský perník

Veganský perník

Vepřový tokáň

Vepřový tokáň

Koláč švestkový s drobenkou

Koláč švestkový s drobenkou

Muffiny s čokoládou

Muffiny s čokoládou

Nepečené kokosové kostky

Nepečené kokosové kostky

Pivní marinované špízy

Pivní marinované špízy

Kuřecí kari maso s cuketou

Kuřecí kari maso s cuketou

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

55
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
34
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
31
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
21
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda

Zajímavé články

Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
AHA.cz Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

  • Recepty.cz
  • Sádlové koláčky II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact