• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Sachr dort
Napište svůj komentář k receptu

Sachr dort

autor: Katterinka
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Sachr dort
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 8
      ks vejce
    • 200
      g cukr
    • 120
      g polohrubá mouka
    • 50
      g dětské piškoty
    • marmeláda
    • 200
      g čokoládová poleva
    • máslo
    • 60
      g čokoládový prášek

Postup přípravy receptu

1
Šleháme žloutky se 100 g cukru. Zbytek cukru vyšleháme s bílky. Ke žloutkům přidáme čokoládový prášek s moukou, rozpuštěným máslem, drobečky a nakonec přidáme sníh. Těsto dáme do vymazané formy, a pečeme kolem 180-200 °C asi 40 minut.
2
Po vychladnuti prokrojíme a namažeme marmeládou. Potáhneme čokoládou a necháhme ztuhnout.
3
Poznámka: místo rozpuštěného másla můžeme dát olej.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rebarborový dort - tarte

Rebarborový dort - tarte

Rybízový nepečený dort

Rybízový nepečený dort

Smetanový Lotus dort

Smetanový Lotus dort

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • katka lorencova | 4. 7. 2008 17:19

    ja myslim kakaový prasek jako kakao a drobky jsou rodrcené piškoty dětské

  • katka lorencova | 4. 7. 2008 17:19

    ja myslim kakaový prasek jako kakao a drobky jsou rodrcené piškoty dětské

  • Oldřich Gargulák | 25. 5. 2008 21:23

    Kdysi mě u Sachrova nejznámějšího produktu zaujaly dvě věci: že jej expedují na popundeklu a poleva.Ta Poleva si zaslouží velké P.5mm silná vrstva,hořká tak akorát, sladká ne moc ani málo, ale především ta konzistence-ani měkká,ani tvrdá, při krájení se neláme, lze ji překrojit vidličkou a v ústech je to jedna báseň.Múj pokus přiblížit se ideálu najdete na "Sachr dort- poleva"

  • Zdenek Vild | 5. 3. 2008 11:35

    Co to tady plácáte? Kakaový prášek NENÍ v žádném případě čokoládový prášek (s tím jsem se za spoustu let praxe v cukrárně nesetkal) a o drobkách z piškotu (dětských, cukrářských či zbytků piškotového těsta) radši nepřemýšlet.

  • katka lorencova | 1. 10. 2007 17:48

    mužete to zkusit i bez drobecku,nebo i další muj recept na sachr dort.sachr dort II.

  • Gabča | 19. 9. 2007 08:58

    Michale, v ingrediencích je 50 g piškotových drobečků, takže žádný omyl

  • Michal nevřala | 18. 9. 2007 13:32

    drobečky to je nějaký omyl né

  • katka lorencova | 19. 6. 2007 09:00

    to je obyčejné kakao v prášku.

  • Zdena L. | 19. 6. 2007 08:42

    Prosím pěkně co je čokoládový prášek?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dorty Nejlepší dezerty
Moučníky Dorty Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoládová poleva Čokoládový prášek Cukr Dětské piškoty Marmeláda Máslo Polohrubá mouka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Odpalované větrníčky s vanilkovou nápní

Odpalované větrníčky s vanilkovou…

Velikonoční jidáše - krok za krokem

Velikonoční jidáše - krok za krokem

Kyselé zelí do skla

Kyselé zelí do skla

Azu po česku

Azu po česku

Blesková rýže kari podle Lidušky

Blesková rýže kari podle Lidušky

Jablečná přesnídávka (pyré)

Jablečná přesnídávka (pyré)

Hlíva v těstíčku

Hlíva v těstíčku

Makový dort s malinami

Makový dort s malinami

Kýta v žampionové omáčce

Kýta v žampionové omáčce

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

442
Máslové řízky
Máslové řízky
408
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
250
Dýňová tortila
Dýňová tortila
38
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Rybí polévka podle…
22
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně alespoň lžíci a jak si ho udělat chutnější?
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně…
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
AHA.cz Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Ženy.cz Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Blesk.cz Modelka Bezděková skončila v slzách: Zpackala moderování!

Modelka Bezděková skončila v slzách: Zpackala moderování!

SportRevue.cz FOTO: Shakira a 32 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

FOTO: Shakira a 32 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Hrátky s kovbojem! Koho čeká sexuální rodeo?

Nový díl Eroskopu: Hrátky s kovbojem! Koho čeká sexuální rodeo?

  • Recepty.cz
  • Sachr dort
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact