• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Rýžový pilaf
Napište svůj komentář k receptu

Rýžový pilaf

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rýžový pilaf
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      hrnek rýže
    • 1
      ks cibule
    • olej
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka kardamom
    • 1
      špetka koriandr
    • 1
      špetka kmín
    • 1
      špetka skořice
    • 1
      ks badyán
    • 1
      ks bobkový list
    • 1
      špetka římský kmín
    • 3
      ks nové koření kuličky
    • 1
      ks pórek
    • 1
      ks mrkev
    • 250
      g houby čerstvé nebo sušené
    • 1
      šálek bílé víno

Postup přípravy receptu

1
Zpěníme cibulku, přidáme skořici a papriku, chvílí opékáme (pozor, aby se paprika nepřepálila!), zasypeme syrovou rýží, přidáme ostatní koření a dusíme doměkka.
2
Zvlášť na oleji osmažíme pórek, sušené či čerstvé houby a mrkev, podlijeme bílým vínem a podusíme. Vmícháme do uvařené rýžové směsi.
3
Podáváme se zeleninovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní jídlo

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…

Pilavli kuzu kavurma, jehněčí pilaf

Pilavli kuzu kavurma, jehněčí pilaf

kuřecí pilaf s kari

kuřecí pilaf s kari

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Agata Maslowa
    Agata Maslowa | 8. 8. 2014 20:57

    Zkoušela jsem (bez použití kardamomu, badyánu a koriandru - ty jsme neměli doma) a moc mi chutnalo :-) Akorát mi v receptu chybí sůl, tak jsem ji tam dle vlastního uvážení dala ;)

  • Hoanzo | 5. 3. 2014 02:20

    ZKUTEČNĚ JE TO TROCHU 'DIVOČINA'...ale když může mít Eliška ráda divočinu,tak proč ne my? .. :-\

  • Husice | 10. 7. 2013 15:18

    a už jste to zkoušela nebo kritizujete jelikož to PŘEDPOKLÁDÁTE??? :-!

  • Jindra1960 | 3. 12. 2012 10:41

    Tolik koření (přidáme ostatní koření) do jednoho "hrnce" způsobí, že vlastně cítím jen to koření. Bez ohledu na špetkové množství. Nehledě na absolutně vzájemnou neslučitelnost některých těch koření Chuť jídla je jaksi potlačena :-! :-(

  • Vlasta Novák | 18. 7. 2012 09:39

    Dobrý den, opraveno dle staré verze webu. Díky

  • HelenaPa | 18. 7. 2012 08:03

    V receptu chybí základní ingredience - rýže.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Rýže
Pokrmy Z rýže Oběd Večeře Dušení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Badyán Bílé víno Bobkový list Cibule Houby Kardamom Kmín Koriandr Mrkev Nové koření Olej Pepř mletý Pórek Římský kmín Rýže Skořice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bábovka z jogurtu

Bábovka z jogurtu

Brokolicový krém

Brokolicový krém

Ořešáci - ořechy v karamelu - bezlepkové

Ořešáci - ořechy v karamelu -…

Domácí hranolky bez tuku

Domácí hranolky bez tuku

Hermelínové ranečky se zeleninou

Hermelínové ranečky se zeleninou

Játrové knedlíčky mojí babičky

Játrové knedlíčky mojí babičky

Masové koule na zelenině

Masové koule na zelenině

Bůčková roláda s nádivkou

Bůčková roláda s nádivkou

Kuřecí nudličky se špenátem a nivou

Kuřecí nudličky se špenátem a nivou

Doporučujeme

30 minut
Pstruzi s bylinkami, citrony a salsou

Pstruzi s bylinkami, citrony a salsou

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

365
Kulajda se zakysanou smetanou
Kulajda se zakysanou…
144
Svíčková omáčka
Svíčková omáčka
141
Smoothie bowl čokoládová s kokosovým mlékem a banánem
Smoothie bowl čokoládová…
139
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
105
Míchaná vajíčka s paštikou
Míchaná vajíčka s…

Zajímavé články

Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete všechny?
Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete…
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za krokem!
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za…
Jak na dokonalou bublaninu? 6 rad, aby se vám vždy povedla
Jak na dokonalou bublaninu? 6 rad, aby se vám…
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli loupat
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli…
Tvarohové moučníky: Inspirujte se naší galerií a oslaďte si víkend s rodinou
Tvarohové moučníky: Inspirujte se naší galerií a…
AHA.cz Natálie Jirásková po konci s Mišíkem: Už je zase šťastná!

Natálie Jirásková po konci s Mišíkem: Už je zase šťastná!

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Styl první dámy pod lupou: V čem Eva Pavlová září a kde chybuje?

Styl první dámy pod lupou: V čem Eva Pavlová září a kde chybuje?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Eliška Bučková (35) končí v showbyznysu: Teď je čas na děti!

Eliška Bučková (35) končí v showbyznysu: Teď je čas na děti!

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Magie na cesty. Jak si přičarovat spokojenou dovolenou se šťastným návratem domů podle Helen Stanku

Magie na cesty. Jak si přičarovat spokojenou dovolenou se šťastným návratem domů podle Helen Stanku

Další doporučené recepty:

Rýžový nákyp s meruňkami
Rýžový nákyp s meruňkami
Rýžový nákyp s ovocem
Rýžový nákyp s ovocem
Rýžový nákyp se skořicí a švestkami
Rýžový nákyp se skořicí a švestkami
Rýžový salát / příloha
Rýžový salát / příloha
Rýžový salát s kuřecím
Rýžový salát s kuřecím
Rýžový salát s kuřecím masem
Rýžový salát s kuřecím masem
  • Recepty.cz
  • Rýžový pilaf
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact