Na oleji si osmažíme drobně pokrájenou cibuli, kterou zamícháme do vychladlé uvařené rýže a mletého masa. Přidáme vejce, sůl, česnek a koření. Pořádně promícháme a vlhkou rukou tvoříme placičky, které smažíme v rozpáleném oleji dozlatova. Podáváme se zeleninovým salátem nebo s bramborovou kaší. Dobré jsou i vychladlé, když zbydou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Iva Hanusková
|19. 12. 2012 10:02
Kaši jsem k nim udělala, ale daly by se třeba v létě jíst se zeleninou a stačilo by to. Jsou vynikající, nerozpadají se při smažení což se mi u některých placiček stává a zbylé se snědly i studené bez ohřátí. Chválím a děkuji :-) .
Semannová
|24. 6. 2011 08:57
Snadné a dobré. Vejce dávám tři a přidávám sladkou papriku.