Rýži uvaříme v lehce osolené vodě raději více do měkka. Prochladlou smícháme s ostatními surovinami. Necháme chvíli odležet a pečeme lívance. Zdobíme podle chuti kysanou smetanou, jogurtem, zavařeninou, ovocem.
2
Hodí se na spotřebování zbytků, například vařené rýže nebo tvarohové nádivky do koláčů.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Di
|12. 11. 2007 13:58
Va varném sáčku bývá 100-125 g rýže.Na tuto přípravu bude určitě lepší kulatozrná, pokud chcete, aby se jakoby rozvařila do kaše.
gábina
|10. 11. 2007 11:42
Ráda bych vyžkošela Vaše lívanečky, ale nepoužívám rýži v sáčcích. Poradíte mi, kolik "sypané" rýže mám použít. A jakou rýži - nejvhodnější bude asi kulatozrnná, že? Moc děkuji.