Rejz domai milujeme vsichniOd maminky znam tu na cibulce a moje zlato si ji taky zamilovalo :-)V papinaku je to ale uplne jine,nez v hrnci!Nelepi a ve vyvaru delana je luxusni 8-)
Ryžu som nerobila,dkoial som nevyskusalu tu a som s nou velmi spokojna a chuti nam celej rodine!!! Davam hodnotenie 1
S rýží jsem bojovala do té doby, než jsem ji zkusila dusit v papiňáku. Na hrnek rýže dávám jen hrnek vody,trochu jí v hrnci pokaždé zůstane po proplachování (sítko nepoužívám). Manžel je spokojený, že se rýže sype a nelepí.
Já jsem tuto ryzei take udelala dnes, a mohu potvrdit ze je vyborna, akorat jsem nedavala maslo ani cibuli, jen kratce orestovala ryzi na oleji, a dala jsem 2x vice vody nez ryze, tj.na 2hrnce ryze - 4 hrnce vody.Vubec se nelepi, a je moc dobra.
Leni,když se dají vařit např 2 hrnky rýže,tak se dodají 2x1,5=3 což znamená 3 hrnky vody.Aspoň tak jsem to pochopila já.:o)
Prosim Vas kolik se dava vody?
Musím se pochválit, napoprvé a hned perfektní, děkuji autorce a dávám za 1.
Takhle dělám rýži již několik let.Naučila mne to tchýně a od té doby ji nevařím jinak.Je vždy výborná.