Dělám takhle rýži již léta a je úžasná. Rýži zalévám vařící vodou. Na hrnek rýže dávám 1 1/2 hrnku VAŘÍCÍ vody. Vařící vodu ochutím solí, kari kořením a hovězím nebo slepičím bujónem. Voda má být více slaná - rýže to snese.
ryzecka je vynikajici...udelala jsem ji tady ve venezuele rodine mojeho manzela a vsem moc chutnala...akorat jsem ji teda malo osolila ale jinak vynikajici!!dekuji za recept!
Prosím vás Andreo, jak vaříte rýži v remosce? Chtěla bych vyzkoušet, ale nevím poměr rýže - voda a jak dlouho. Moje babička vařívala rýži tak, že ji nějakou dobu dusila, pak vypla sporák, zabalila hrnec do utěrky a dala do peřin. V poledne rýži vyndala, byla horká, sypká a prostě vynikající. Já byla ještě malá a bohužel jsem se ji už nestačila později vyzpovídat.
ja jsem tuhle ryzi delala je namiiiiiiiii a jeste mnohem lepsi je udelat ji v remosce je sypka a vyborna
Tak Julinko, dovařeno, snězeno.Jelikož čtením a hlavně vařením všech těch úžasných receptů tady jdou kilíčka povážlivě nahoru,přidala jsem do rýže zelený hrášek a na kostičky nakrájené česnekové tofu,(česneku není nikdy dost) a máme to jako hlavní jídlo. zeleninový salát k tomu.Výborné, dávám jedničku.
Díky za recept,hned se do ní pouštím.