Zavináče nakrájíme na malé proužky a smícháme se zeleninou, případně můžeme ještě nadrobno přikrájet trochu cibule zpod zavináčů. Zalijeme majonézou a promícháme.
2
Docela záleží na tom, abysme použili právě tu Čalamádu (zelí, cibule, mrkev v kořeněném nálevu).
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Iva Pěnkavová
|9. 2. 2009 11:20
Vynikající a přitom tak jednoduché, koněčně jsme si pošmákli na pravém rybím salátě , čalamádu jsem nesehnala , dala jsem klasickou sterilovanou zeleninu, kukuřici jsem vynechala , ač ji mám jinak ráda , do tohohle mi moc nešla , ale to už je na chuti každého , každopádně dávám velkou 1*!
Marie Šindelová
|3. 2. 2009 16:20
tento salát dělám také.Rybí salát máme rádi a v kupovaném člověk najde lecos,ale málokdy kusy ryby bez kůže.
František Jebavý
|3. 2. 2009 15:09
Ten byl tak rychle zavinutej a sez.... ,ze jsem se sam nestacil divit....