• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Rychlý rýžový nákyp
Napište svůj komentář k receptu

Rychlý rýžový nákyp

autor: Severová Miroslava
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 19
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlý rýžový nákyp
Rychlý rýžový nákyp
Rychlý rýžový nákyp
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • rýže
    • jablka
    • cukr
    • skořice
    • rozinky
    • máslo
    • mléko

Postup přípravy receptu

1
Rýži, (asi tak 1 hrnek) několikrát propláchnu vodou a vysypu do máslem vymazané formy (já peču v remosce), přidám dle chuti nastrouhaných jablek, cukr, skořici, rozinky a promíchám. Zaliju mlékem, aby bylo asi na dva prsty nad rýží, navrch dám kousky másla a peču, do měkka a dokud se mléko zcela nevypeče.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rýžový nákyp s mandarinkami

Rýžový nákyp s mandarinkami

Rýžový nákyp s brokolicí

Rýžový nákyp s brokolicí

Zapečený rýžový nákyp s meruňkami

Zapečený rýžový nákyp s meruňkami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Luboš | 19. 10. 2016 22:44

    Proč rychle pak je to celé na hovno <:-)

  • MJG | 18. 5. 2015 10:29

    Pouzijte kulatozrnou ryzi, na 1hrnek ryze 3 hrnky mleka. A nezapomente spetku soli, bez te je ta ryze nechutna. Pect hodinu zakryte a pak dopect tak pul hodky odekryte. Super jednoduche <3

  • žaneta | 7. 12. 2014 01:34

    nic moc, ten ze školní jídelny který hledám to rozhodně není.Dělala jsem ze 2 hrnků rýže a vyšlo to tak na 4 porce(jednu obdélníkovou zapíkací mísu). Pekla jsem na 150c přes 2 hodiny. Výsledek zvrchu už to bylo hodně zlatavé tak jsem to vytáhla, ryže byla přesto taková natvrdlá, mlíko jsem musela dolít na 2 prsty ještě 2x,celkem se tedy vypeklo 3x :-(

  • J.K. | 1. 3. 2014 11:25

    Také to takhle dělám, dobrý recept

  • Mates | 4. 6. 2013 15:19

    slušný :-)

  • KN | 15. 12. 2012 09:12

    Opravdu snadný recept a výsledek překvapicě dobrý. Děkuji za něj

  • Michaela | 12. 10. 2012 10:49

    Mohla bych se zeptat, rýži nejprve uvaříte než ji dáte zapéct? Pořád nedokážu věřit tomu, že by se to uvařilo, jak se to zápéká. :-\

  • Jana K. | 12. 3. 2012 13:24

    Překvapivě dobré - vzhledem k náročnosti....

  • Klára K. | 28. 8. 2011 16:46

    robila som tento ryžový nákyp. Keď že som v živote ryžový nákyp nerobila, zaujal ma tento s vojou jednoduchosťou.Mojej vnučke, aj jej priateľovi mooooc chutil. Mirka, vďaka za recept.

  • Alena | 27. 7. 2011 11:11

    Před podáváním poleju rozpoštěným máslem a posytu cukrem a skořicí. :-)

  • dodas | 23. 6. 2011 21:06

    Rychlý a výborný!!! žádné zbytečné nádobí:-)Použila jsem meruňky a místo rozinek brusinky.

  • recepty73
    recepty73 | 17. 10. 2010 13:01

    1*

  • recepty 73 | 15. 9. 2010 12:08

    Výborné!...a hlavně-bez haldy špinavého nádobí:-)).Jablka jsem pokrájel na minikostičky.

  • Hana Krupková | 9. 2. 2009 20:43

    Souhlasím že je to rychlé, levné, krásně to voní, ale vůbec nám to nechutnalo. Nevím, kde byla chyba. Možná málo jablek, možná moc upečené. Manžel to statečně snědl, ale já to ani nedojedla.Díky za nápad, ale už to dělat nebudu.

  • Iva Bednarova | 10. 10. 2007 16:57

    tak ja ted zrovna varim obdobu tohoto receptu,ve sklenene pecici mise jsem rozpustila maslo,p[ridala cukr,kdyz se vicemene rozpustil pridala jsem ryzi,zamichala,pridala mleko (na pul hrnku ryze 1.5 hrnku mleka) a pecu.Delam to poprve ale vzhledem k tomu ze takhle akorat naslano delam klasickou prilohovou ryzi (samozrejme mislo mleka vodu0,tak predpokladam ze to bude chutne,Podavat budu s horkym ovocem a slehackou jako dezert.

  • Petra Fojtíková | 2. 10. 2007 14:18

    Já jsem roztrhla varný sáček a vařila to z téhle rýže. Výsledek je fantazie. Jen abych se zavděčila i příteli, musel by recept obsahovat alespoň půlkila masa :)))

  • renata | 1. 9. 2007 17:50

    Tento recept je opravdu super. Přiznám se, že jsem měla obavy, jak to dopadne, ale výsledek byl naprosto skvělý - a to i přesto, že jsem nesehnala obyčejnou rýži a vařila to z rýže parboleid.

  • Iveta Patáková | 13. 4. 2007 12:39

    Bezva recept, opravdu jednoduchý a chutný dokonce i s meruňkama. Dětem chutnalo.

  • Petra | 18. 2. 2007 00:00

    pri jake teplote se to ma pect?

  • Pavla | 4. 1. 2007 17:01

    já používám tu úplně nejobyčejnější.

  • Lenka | 2. 1. 2007 19:39

    Jakou rýži používáte (obyčejnou,předvařenou,...)?

  • Pavla | 11. 12. 2006 10:23

    dekuji za recept,levný a rychlý,byl hned pryč.

  • Věra | 30. 11. 2006 10:50

    Tento recept mi překvapil svou jednoduchostií. Je to fakt dobrý a krásně to voní.

  • Věra | 30. 11. 2006 10:49

    Zkusila jsem tento recept a moc chutnal. Je fak jednoduchý rychlý a dobrý.....

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla Rýžový nákyp Rýže
Pokrmy Sladké Z rýže Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Jablka Máslo Mléko Rozinky Rýže Skořice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Díratá buchta z čokoládových figurek

Díratá buchta z čokoládových figurek

Vajíčková pomazánka od Mariky

Vajíčková pomazánka od Mariky

Bramborový chléb

Bramborový chléb

Krkovice na moravance

Krkovice na moravance

Cuketová omeleta

Cuketová omeleta

Banánové řezy s vanilkovým krémem

Banánové řezy s vanilkovým krémem

Bezlepkové Míša řezy

Bezlepkové Míša řezy

Batáty s masem a zeleninou - zapečené

Batáty s masem a zeleninou - zapečené

Hřibová čalamáda tety Liduš

Hřibová čalamáda tety Liduš

Doporučujeme

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

25
Domácí paštika z kuřecích jater
Domácí paštika z…
19
Gratinované brambory (nejen) se špenátem
Gratinované brambory …
17
Jablečná buchta
Jablečná buchta
16
Čevabčiči
Čevabčiči
16
Veganské plněné papriky s rajskou omáčkou
Veganské plněné papriky…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Helena Dvořáková (46), hvězda Kriminálky Anděl: Teď bude tanečnice!

Helena Dvořáková (46), hvězda Kriminálky Anděl: Teď bude tanečnice!

SportRevue.cz FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Rychlý ovocný koláč ze zakysané smetany
Rychlý ovocný koláč ze zakysané smetany
Rychlý pangasius s ananasem
Rychlý pangasius s ananasem
Rychlý pudinkový zákusek
Rychlý pudinkový zákusek
Rychlý salát s kozím sýrem
Rychlý salát s kozím sýrem
Rychlý smetanovo-čokoládový dezert
Rychlý smetanovo-čokoládový dezert
Rychlý sváteční perník s náplní - i jako beránek
Rychlý sváteční perník s náplní - i…
  • Recepty.cz
  • Rychlý rýžový nákyp
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact