• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Rychlý rýžový nákyp
Napište svůj komentář k receptu

Rychlý rýžový nákyp

autor: Severová Miroslava
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 18
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlý rýžový nákyp
Rychlý rýžový nákyp
Rychlý rýžový nákyp
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • rýže
    • jablka
    • cukr
    • skořice
    • rozinky
    • máslo
    • mléko

Postup přípravy receptu

1
Rýži, (asi tak 1 hrnek) několikrát propláchnu vodou a vysypu do máslem vymazané formy (já peču v remosce), přidám dle chuti nastrouhaných jablek, cukr, skořici, rozinky a promíchám. Zaliju mlékem, aby bylo asi na dva prsty nad rýží, navrch dám kousky másla a peču, do měkka a dokud se mléko zcela nevypeče.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rýžový nákyp s mandarinkami

Rýžový nákyp s mandarinkami

Rýžový nákyp s brokolicí

Rýžový nákyp s brokolicí

Zapečený rýžový nákyp s meruňkami

Zapečený rýžový nákyp s meruňkami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Luboš | 19. 10. 2016 22:44

    Proč rychle pak je to celé na hovno <:-)

  • MJG | 18. 5. 2015 10:29

    Pouzijte kulatozrnou ryzi, na 1hrnek ryze 3 hrnky mleka. A nezapomente spetku soli, bez te je ta ryze nechutna. Pect hodinu zakryte a pak dopect tak pul hodky odekryte. Super jednoduche <3

  • žaneta | 7. 12. 2014 01:34

    nic moc, ten ze školní jídelny který hledám to rozhodně není.Dělala jsem ze 2 hrnků rýže a vyšlo to tak na 4 porce(jednu obdélníkovou zapíkací mísu). Pekla jsem na 150c přes 2 hodiny. Výsledek zvrchu už to bylo hodně zlatavé tak jsem to vytáhla, ryže byla přesto taková natvrdlá, mlíko jsem musela dolít na 2 prsty ještě 2x,celkem se tedy vypeklo 3x :-(

  • J.K. | 1. 3. 2014 11:25

    Také to takhle dělám, dobrý recept

  • Mates | 4. 6. 2013 15:19

    slušný :-)

  • KN | 15. 12. 2012 09:12

    Opravdu snadný recept a výsledek překvapicě dobrý. Děkuji za něj

  • Michaela | 12. 10. 2012 10:49

    Mohla bych se zeptat, rýži nejprve uvaříte než ji dáte zapéct? Pořád nedokážu věřit tomu, že by se to uvařilo, jak se to zápéká. :-\

  • Jana K. | 12. 3. 2012 13:24

    Překvapivě dobré - vzhledem k náročnosti....

  • Klára K. | 28. 8. 2011 16:46

    robila som tento ryžový nákyp. Keď že som v živote ryžový nákyp nerobila, zaujal ma tento s vojou jednoduchosťou.Mojej vnučke, aj jej priateľovi mooooc chutil. Mirka, vďaka za recept.

  • Alena | 27. 7. 2011 11:11

    Před podáváním poleju rozpoštěným máslem a posytu cukrem a skořicí. :-)

  • dodas | 23. 6. 2011 21:06

    Rychlý a výborný!!! žádné zbytečné nádobí:-)Použila jsem meruňky a místo rozinek brusinky.

  • recepty73
    recepty73 | 17. 10. 2010 13:01

    1*

  • recepty 73 | 15. 9. 2010 12:08

    Výborné!...a hlavně-bez haldy špinavého nádobí:-)).Jablka jsem pokrájel na minikostičky.

  • Hana Krupková | 9. 2. 2009 20:43

    Souhlasím že je to rychlé, levné, krásně to voní, ale vůbec nám to nechutnalo. Nevím, kde byla chyba. Možná málo jablek, možná moc upečené. Manžel to statečně snědl, ale já to ani nedojedla.Díky za nápad, ale už to dělat nebudu.

  • Iva Bednarova | 10. 10. 2007 16:57

    tak ja ted zrovna varim obdobu tohoto receptu,ve sklenene pecici mise jsem rozpustila maslo,p[ridala cukr,kdyz se vicemene rozpustil pridala jsem ryzi,zamichala,pridala mleko (na pul hrnku ryze 1.5 hrnku mleka) a pecu.Delam to poprve ale vzhledem k tomu ze takhle akorat naslano delam klasickou prilohovou ryzi (samozrejme mislo mleka vodu0,tak predpokladam ze to bude chutne,Podavat budu s horkym ovocem a slehackou jako dezert.

  • Petra Fojtíková | 2. 10. 2007 14:18

    Já jsem roztrhla varný sáček a vařila to z téhle rýže. Výsledek je fantazie. Jen abych se zavděčila i příteli, musel by recept obsahovat alespoň půlkila masa :)))

  • renata | 1. 9. 2007 17:50

    Tento recept je opravdu super. Přiznám se, že jsem měla obavy, jak to dopadne, ale výsledek byl naprosto skvělý - a to i přesto, že jsem nesehnala obyčejnou rýži a vařila to z rýže parboleid.

  • Iveta Patáková | 13. 4. 2007 12:39

    Bezva recept, opravdu jednoduchý a chutný dokonce i s meruňkama. Dětem chutnalo.

  • Petra | 18. 2. 2007 00:00

    pri jake teplote se to ma pect?

  • Pavla | 4. 1. 2007 17:01

    já používám tu úplně nejobyčejnější.

  • Lenka | 2. 1. 2007 19:39

    Jakou rýži používáte (obyčejnou,předvařenou,...)?

  • Pavla | 11. 12. 2006 10:23

    dekuji za recept,levný a rychlý,byl hned pryč.

  • Věra | 30. 11. 2006 10:50

    Tento recept mi překvapil svou jednoduchostií. Je to fakt dobrý a krásně to voní.

  • Věra | 30. 11. 2006 10:49

    Zkusila jsem tento recept a moc chutnal. Je fak jednoduchý rychlý a dobrý.....

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla Rýžový nákyp Rýže
Pokrmy Sladké Z rýže Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Jablka Máslo Mléko Rozinky Rýže Skořice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pestrý zeleninový kotlík

Pestrý zeleninový kotlík

Brokolicový koláč

Brokolicový koláč

Dunajské vlny

Dunajské vlny

Makovec V.

Makovec V.

Kynutý ořechový závin

Kynutý ořechový závin

Paprikové lodičky s nádivkou

Paprikové lodičky s nádivkou

Fazolový guláš pro vegany

Fazolový guláš pro vegany

Zelňačka pro přátele

Zelňačka pro přátele

Brambory zapečené (nejen) s mletým masem

Brambory zapečené (nejen) s mletým…

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

23
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
22
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
21
Ledové matcha latté
Ledové matcha latté
19
Kávový korpus
Kávový korpus
17
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Jahodovorebarborový…

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Vendula Pizingerová jako z Účastníků zájezdu: V Chorvatsku smaží řízky!

Vendula Pizingerová jako z Účastníků zájezdu: V Chorvatsku smaží řízky!

SportRevue.cz FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Další doporučené recepty:

Rychlý ovocný koláč ze zakysané smetany
Rychlý ovocný koláč ze zakysané smetany
Rychlý pangasius s ananasem
Rychlý pangasius s ananasem
Rychlý pudinkový zákusek
Rychlý pudinkový zákusek
Rychlý salát s kozím sýrem
Rychlý salát s kozím sýrem
Rychlý smetanovo-čokoládový dezert
Rychlý smetanovo-čokoládový dezert
Rychlý sváteční perník s náplní - i jako beránek
Rychlý sváteční perník s náplní - i…
  • Recepty.cz
  • Rychlý rýžový nákyp
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact