• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Rychlý rýžový nákyp
Napište svůj komentář k receptu

Rychlý rýžový nákyp

autor: Severová Miroslava
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 19
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlý rýžový nákyp
Rychlý rýžový nákyp
Rychlý rýžový nákyp
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • rýže
    • jablka
    • cukr
    • skořice
    • rozinky
    • máslo
    • mléko

Postup přípravy receptu

1
Rýži, (asi tak 1 hrnek) několikrát propláchnu vodou a vysypu do máslem vymazané formy (já peču v remosce), přidám dle chuti nastrouhaných jablek, cukr, skořici, rozinky a promíchám. Zaliju mlékem, aby bylo asi na dva prsty nad rýží, navrch dám kousky másla a peču, do měkka a dokud se mléko zcela nevypeče.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rýžový nákyp s mandarinkami

Rýžový nákyp s mandarinkami

Rýžový nákyp s brokolicí

Rýžový nákyp s brokolicí

Zapečený rýžový nákyp s meruňkami

Zapečený rýžový nákyp s meruňkami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Luboš | 19. 10. 2016 22:44

    Proč rychle pak je to celé na hovno <:-)

  • MJG | 18. 5. 2015 10:29

    Pouzijte kulatozrnou ryzi, na 1hrnek ryze 3 hrnky mleka. A nezapomente spetku soli, bez te je ta ryze nechutna. Pect hodinu zakryte a pak dopect tak pul hodky odekryte. Super jednoduche <3

  • žaneta | 7. 12. 2014 01:34

    nic moc, ten ze školní jídelny který hledám to rozhodně není.Dělala jsem ze 2 hrnků rýže a vyšlo to tak na 4 porce(jednu obdélníkovou zapíkací mísu). Pekla jsem na 150c přes 2 hodiny. Výsledek zvrchu už to bylo hodně zlatavé tak jsem to vytáhla, ryže byla přesto taková natvrdlá, mlíko jsem musela dolít na 2 prsty ještě 2x,celkem se tedy vypeklo 3x :-(

  • J.K. | 1. 3. 2014 11:25

    Také to takhle dělám, dobrý recept

  • Mates | 4. 6. 2013 15:19

    slušný :-)

  • KN | 15. 12. 2012 09:12

    Opravdu snadný recept a výsledek překvapicě dobrý. Děkuji za něj

  • Michaela | 12. 10. 2012 10:49

    Mohla bych se zeptat, rýži nejprve uvaříte než ji dáte zapéct? Pořád nedokážu věřit tomu, že by se to uvařilo, jak se to zápéká. :-\

  • Jana K. | 12. 3. 2012 13:24

    Překvapivě dobré - vzhledem k náročnosti....

  • Klára K. | 28. 8. 2011 16:46

    robila som tento ryžový nákyp. Keď že som v živote ryžový nákyp nerobila, zaujal ma tento s vojou jednoduchosťou.Mojej vnučke, aj jej priateľovi mooooc chutil. Mirka, vďaka za recept.

  • Alena | 27. 7. 2011 11:11

    Před podáváním poleju rozpoštěným máslem a posytu cukrem a skořicí. :-)

  • dodas | 23. 6. 2011 21:06

    Rychlý a výborný!!! žádné zbytečné nádobí:-)Použila jsem meruňky a místo rozinek brusinky.

  • recepty73
    recepty73 | 17. 10. 2010 13:01

    1*

  • recepty 73 | 15. 9. 2010 12:08

    Výborné!...a hlavně-bez haldy špinavého nádobí:-)).Jablka jsem pokrájel na minikostičky.

  • Hana Krupková | 9. 2. 2009 20:43

    Souhlasím že je to rychlé, levné, krásně to voní, ale vůbec nám to nechutnalo. Nevím, kde byla chyba. Možná málo jablek, možná moc upečené. Manžel to statečně snědl, ale já to ani nedojedla.Díky za nápad, ale už to dělat nebudu.

  • Iva Bednarova | 10. 10. 2007 16:57

    tak ja ted zrovna varim obdobu tohoto receptu,ve sklenene pecici mise jsem rozpustila maslo,p[ridala cukr,kdyz se vicemene rozpustil pridala jsem ryzi,zamichala,pridala mleko (na pul hrnku ryze 1.5 hrnku mleka) a pecu.Delam to poprve ale vzhledem k tomu ze takhle akorat naslano delam klasickou prilohovou ryzi (samozrejme mislo mleka vodu0,tak predpokladam ze to bude chutne,Podavat budu s horkym ovocem a slehackou jako dezert.

  • Petra Fojtíková | 2. 10. 2007 14:18

    Já jsem roztrhla varný sáček a vařila to z téhle rýže. Výsledek je fantazie. Jen abych se zavděčila i příteli, musel by recept obsahovat alespoň půlkila masa :)))

  • renata | 1. 9. 2007 17:50

    Tento recept je opravdu super. Přiznám se, že jsem měla obavy, jak to dopadne, ale výsledek byl naprosto skvělý - a to i přesto, že jsem nesehnala obyčejnou rýži a vařila to z rýže parboleid.

  • Iveta Patáková | 13. 4. 2007 12:39

    Bezva recept, opravdu jednoduchý a chutný dokonce i s meruňkama. Dětem chutnalo.

  • Petra | 18. 2. 2007 00:00

    pri jake teplote se to ma pect?

  • Pavla | 4. 1. 2007 17:01

    já používám tu úplně nejobyčejnější.

  • Lenka | 2. 1. 2007 19:39

    Jakou rýži používáte (obyčejnou,předvařenou,...)?

  • Pavla | 11. 12. 2006 10:23

    dekuji za recept,levný a rychlý,byl hned pryč.

  • Věra | 30. 11. 2006 10:50

    Tento recept mi překvapil svou jednoduchostií. Je to fakt dobrý a krásně to voní.

  • Věra | 30. 11. 2006 10:49

    Zkusila jsem tento recept a moc chutnal. Je fak jednoduchý rychlý a dobrý.....

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla Rýžový nákyp Rýže
Pokrmy Sladké Z rýže Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Jablka Máslo Mléko Rozinky Rýže Skořice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kváskový chléb

Kváskový chléb

Cuketové řezy

Cuketové řezy

Smažené cibulky

Smažené cibulky

Slané cukroví

Slané cukroví

Dresing z kysané smetany

Dresing z kysané smetany

Piškotová roláda podle Lidušky

Piškotová roláda podle Lidušky

Dýňová polévka s česnekem a krutony

Dýňová polévka s česnekem a krutony

Hovězí vývar

Hovězí vývar

Kuře / králík na zelenině (nejen) z remosky

Kuře / králík na zelenině (nejen) z…

Doporučujeme

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

30 minut
Těstovinový salát Caprese

Těstovinový salát Caprese

5 minut
Aperol Spritz

Aperol Spritz

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

45
Dýňová tortila
Dýňová tortila
33
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
33
Houbové škvarky z václavek či bedel
Houbové škvarky z…
27
Tousty do školy
Tousty do školy
27
Šneci z remosky - na slano
Šneci z remosky - na…

Zajímavé články

Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější asijské nudle a jak je použít
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější…
Jak poznat dobrý meloun? 6 způsobů, díky kterým zjistíte, že je zralý a sladký
Jak poznat dobrý meloun? 6 způsobů, díky kterým…
Recepty s voňavou levandulí: Vychutnejte si ji v bábovce, zmrzlině nebo s grilovaným masem
Recepty s voňavou levandulí: Vychutnejte si ji v…
Quinoa: Superpotravina, která pomáhá s hubnutím a zachutná i dětem
Quinoa: Superpotravina, která pomáhá s hubnutím a…
Dort za vysvědčení: 10 krásných a jednoduchých sladkostí, ze kterých budou děti nadšené
Dort za vysvědčení: 10 krásných a jednoduchých…
AHA.cz Proč Marek Brodský prodává tátovu chalupu? Černocká promluvila!

Proč Marek Brodský prodává tátovu chalupu? Černocká promluvila!

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Reality show Farma má ostrý start: Rozdělení rolí, drsná práce a nahota!

Reality show Farma má ostrý start: Rozdělení rolí, drsná práce a nahota!

SportRevue.cz FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Jaký je váš anděl strážný podle dne, kdy jste se narodili?

Jaký je váš anděl strážný podle dne, kdy jste se narodili?

Další doporučené recepty:

Rychlý ovocný koláč ze zakysané smetany
Rychlý ovocný koláč ze zakysané smetany
Rychlý pangasius s ananasem
Rychlý pangasius s ananasem
Rychlý pudinkový zákusek
Rychlý pudinkový zákusek
Rychlý salát s kozím sýrem
Rychlý salát s kozím sýrem
Rychlý smetanovo-čokoládový dezert
Rychlý smetanovo-čokoládový dezert
Rychlý sváteční perník s náplní - i jako beránek
Rychlý sváteční perník s náplní - i…
  • Recepty.cz
  • Rychlý rýžový nákyp
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact