Než se pustíte do konzumace této ryby mrkněte sem ať víte co jíte: http://janoch.borec.cz/clanky/pangas.html
Pánové se sešli o páté ráno :-D :-D :-D
Docela by mě zajímalo, zda jste konkrétně tento recept již opravdu stihl vyzkoušet..
Tento recept vypadá opravdu dobře.. Líbí se mi, že ač recept na "exotické" jídlo, není složitý a především ze surovin, které seženu i u nás na malém městě. A navíc oceňuji i variantu, čím případně nahradit. S tím rýžovým vínem by u nás problém možná byl. Ráda vyzkouším ;-)
tak jistě, ja to dělám od okoa a vždy to dobře dopadne. Právě dělám na tom svém receptu, který jsem slíbil. Ještě to nějakou dobu potrvá než to zveřejním, ale bude to skutečný unikát ;-)
Patric, vsak vies ten Thajsky zaklad ale treba nastavit kazdy podla svojej chute, kysle, sladke,slane a stiplave. Robime aj s krevetami a chřestom ako "luxusnejsiu " verziu.Vid foto. <3
Vynikající recept, tak vypadá recept, když chcete docílit chutí pravé Asie. Nádhera. :-)