Nakrájíme luncheonmeat na silnější kolečka, uprostřed skleničkou vykrojíme prostředek. Dáme na pánev a opečeme do zlatova. Otočíme a dovnitř vklepneme vejce, osolíme a opepříme. Smažíme, než se vejce zdrcne - jako volské oko třeba. Pak posypem pažitkou.
2
Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší a oblohou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Líba
|19. 6. 2014 19:15
Lepší je si koupit sendvičový nářez,ten se nerozpadne při opékání,obaluji ho i jako řízek.Rychlý oběd s bramborovou kaší. <
JSM
|29. 3. 2014 19:37
Tak nevím8-), kolečko lanšmítu mi vždycky zbude a to které mám dát na pánev se mi vypaří dřív než se z toho stane ten čtvereček na fotce. Ostatně, dám-li na pánev i to zbylé, vypaří se také, asi to v dnešní době bude chtít zkusit s nějakým drahým lanšmítem, nebo si udělat domácí, podobně jako domácí papriku, rajče a salát. Takže ten zbytek raději na syrovo hned při pečení sníst aby ten levný oběd nepřišel zas tak draho.;-)
mil. Radová
|21. 3. 2007 09:51
díky,za odezvu.skuste to,je to fakt rychlé a dobré.dala jsem tam i foto.nevím kdy to tam dají.můžete to i udělat se sekanou.M
Skarkova Dana
|19. 3. 2007 16:29
rychle udelam,vzhledove to urcite vypada dodre fajn recept-diky