Omytý ledový salát lehce pokrájíme a v misce ho posypeme na kostičky pokrájenou Nivou (stačí tak 6-10 kostiček), lehce posypeme strouhaným parmazánem (může být i ten nejlevnější - např. Gran Moravia).
2
Toustový chléb nasucho opečeme (trouba, toustovač) a nakrájený klademe na salát.
3
Když vše doplníte dresingem (Spakův francouzský se mi osvědčil úplně nejvíc) máte hotovou lehkou večeři, jejíž příprava Vám nezabere víc než 10 minut. Další pečivo nepotřebujete.
4
Když máte větší kalorické nároky, není nic jednoduššího, než doplnit salát vařeným vejcem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Ája
|17. 10. 2013 17:32
Proti Gran Moravii nic nemám, ale kde je proboha to kuře? Ceasar salát jsou krutony, kuře, parmazán, dressing a ledový salát. Niva ani vejce, tam nemají co dělat...
Anonym
|26. 2. 2008 23:17
Ceasar salad s nivou a vejcem???
barča
|29. 1. 2007 17:54
Náhodou Grand Moravia vůbec není špatný, myslím, že do salátu bude úplně stačit. Jinak s tím pivem souhlasím.
Jozef T.
|29. 1. 2007 12:44
Mne v nom chýba kuracie mäso. Nahradit Parmezán lacnou imitáciou mi pripadá ako nahradit Plzenské pivo slovenským.