To je naprosto jasné, že to bude nedobré. Zkombinovat slaninu a tavený sýr s mlíkem, to může opravdu člověk, který je v kuchyni totálně mimo.
Napsala bych k receptu toto: 3 trojuheníčky na celé balení těstovin, mléko a kousek slaniny s nakrájeným pórkem a to co jsem uvařila bylo hodně nedobré.
super rychlé jídlo 8-) navíc dobré :-) dělala jsem bez pepře kvůli dětem a přidala jsem 2 stroužky česneku pro ochucení :-[
vzhledem k tomu, že jsem neměla porek tak jsem to zkusila i bez něj a byla to opravdu mňamka ;-)
ja tyhle omacky varim ze sojoveho mleka s prichuti smetany (prasek), coz zarucene neni tak tucne a porad chutna skvele. a podle toho co mam doma tam pridavam treba brokolici nebo i hrasek, ale to spis prijde k bramborum.
Mě cholesterol nestraší, mám ho o.k. Mě to prostě z mléka nechutná, a jídla ze smetany nevařím každý den...
Také dávám jako základ mléko,cholesterol mne straší a co vás paní H.?
Podobný recept dělám doma, jen místo mléka dávám smetanu a někdy přidávám žampiony a kukuřici.
Mimochodem, ta reklama, že Panzani se nelepí, je klamavá. Panzani SE LEPÍ. Používám Ghigi, ty se nelepí zaručeně.
Těstoviny s anglickou slaninou a pórkem trochu jinak: Na teflonku LIBOVOU anglickou slaninu, když se začne škvařit, přidat na kolečka pokrájený pórek, nenechat ho vydusit příliš moc, jenom tolik, aby byl ještě křehký, přehodit na pánev z cedníku uvařené těstoviny, dochutit, servírovat posypané strouhaným tvrdým sýrem, případně pokapat kečupem.
Já používám mléko z toho důvodu,že je to méně kalorické a na chuti to neubere.Část taveného sýra nahradím někdy nivou.
Ale dnes není problém mít i tu smetanu pořád doma.
Ta je samozřejmě ještě lepší.Ale mléko je doma vždycky:-)
Podobný recept dělám, ale dávám smetanu.