Dáme vařit těstoviny. V jiném hrnci pod pokličkou opražíme slaninu, zalijeme mlékem, opepříme a přidáme sýr. Až je rozpuštěný v sýrovou omáčku, přidáme na kolečka nakrájený pórek. Nakonec promícháme s těstovinami.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Petra
|19. 11. 2014 18:05
To je naprosto jasné, že to bude nedobré. Zkombinovat slaninu a tavený sýr s mlíkem, to může opravdu člověk, který je v kuchyni totálně mimo.
Macková
|11. 1. 2013 07:46
Napsala bych k receptu toto: 3 trojuheníčky na celé balení těstovin, mléko a kousek slaniny s nakrájeným pórkem a to co jsem uvařila bylo hodně nedobré.
vzhledem k tomu, že jsem neměla porek tak jsem to zkusila i bez něj a byla to opravdu mňamka ;-)
Irena
|9. 6. 2007 18:19
ja tyhle omacky varim ze sojoveho mleka s prichuti smetany (prasek), coz zarucene neni tak tucne a porad chutna skvele. a podle toho co mam doma tam pridavam treba brokolici nebo i hrasek, ale to spis prijde k bramborum.
Hana Rožníčková
|13. 5. 2007 18:22
Mě cholesterol nestraší, mám ho o.k. Mě to prostě z mléka nechutná, a jídla ze smetany nevařím každý den...
Lusinda
|12. 5. 2007 13:58
Také dávám jako základ mléko,cholesterol mne straší a co vás paní H.?
Market
|11. 5. 2007 11:22
Podobný recept dělám doma, jen místo mléka dávám smetanu a někdy přidávám žampiony a kukuřici.
Anonym
|21. 12. 2006 02:50
Mimochodem, ta reklama, že Panzani se nelepí, je klamavá. Panzani SE LEPÍ. Používám Ghigi, ty se nelepí zaručeně.
Anonym
|21. 12. 2006 02:47
Těstoviny s anglickou slaninou a pórkem trochu jinak: Na teflonku LIBOVOU anglickou slaninu, když se začne škvařit, přidat na kolečka pokrájený pórek, nenechat ho vydusit příliš moc, jenom tolik, aby byl ještě křehký, přehodit na pánev z cedníku uvařené těstoviny, dochutit, servírovat posypané strouhaným tvrdým sýrem, případně pokapat kečupem.
Zdena z JM
|18. 12. 2006 13:12
Já používám mléko z toho důvodu,že je to méně kalorické a na chuti to neubere.Část taveného sýra nahradím někdy nivou.
Hana Rožníčková
|18. 12. 2006 12:59
Ale dnes není problém mít i tu smetanu pořád doma.
Markéta Roubalová
|18. 12. 2006 12:45
Ta je samozřejmě ještě lepší.Ale mléko je doma vždycky:-)