• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Rychlovka na chatu
Napište svůj komentář k receptu

Rychlovka na chatu

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlovka na chatu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks květák středně velký
    • 300
      g šunkový salám
    • 3
      ks vejce
    • 200
      ml mléko nebo smetana
    • 3
      lžíce strouhanka
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      hrst pažitka čerstvá
    • máslo na vymaštění plechu

Postup přípravy receptu

1
Uvaříme si dva středně velké květáky do poloměka, poté je rozkrojíme na polovic a nakrájíme na plátky nebo kousky. Takto nakrájené plátky klademe na vymaštěný plech nebo formu a každou vrstu posypeme nakrajeným salámem na kostičky. Vše zalijeme rozšlehanými ochucenými vejci se strouhankou a mlékem nebo smetanou. Zapečeme v rozehřáté formě cca 15-20 minut.
2
Podáváme posypané pažitkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Buřtguláš rychlovka

Buřtguláš rychlovka

Ovocný táč (rychlovka)

Ovocný táč (rychlovka)

Filé "rychlovka"

Filé "rychlovka"

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana Pátková | 16. 1. 2007 12:36

    Nechtěla jsem komentovat, ale orpravdu smažený květák , syrový - obalenýv trojobalu je lepší, ale podle u nás doma, třeba u Vás doma Vám to chutná jinak, ale předvařený a nebo jinak předem upravený, není podle našeho, raději syrový , obalený a usmažený, někdy i ve friťáku, tam je to jednoduší, doma na plotně v Zepteru to trvá delší dobu, ale je také dobrý, on totiž ten syrový je křupkavý a není to takové měkké. Asi jak říká paní Jana z VM - blemta. A s tim podle svého vaření souhlasím.No co, tak stejně máme každý svůj názor a hlavně zkušenosti. Ahoj a raďte dále, náhodou je to lepší než číst bulváry.

  • Jana Kutačová | 16. 1. 2007 11:10

    Nám syrový-tedy nevařený květák nechutná.Vždy ho před smažení nechám asi minutu projít varem ve slané vodě a pak obalím a smažím.Syrový nám připadá dost tuhý.Je to asi otázka názoru.:o)

  • Jana Povolná | 16. 1. 2007 11:03

    :-D ....musím se smát...jak jsme z té techniky zblblí....název jsem si přečetla jako Rychlovka na "četu":-D...jinak recept znám,také ho děláváme na chatě...je to moc dobré

  • Jana z VM | 16. 1. 2007 10:35

    taky květák - ať jej upravuji na jakýkoliv způsob - předem nevařím. Daleko chutnější je, když se zpracuje syrový. Především na smažení není vůbec dobrý povařený, je z něho taková "blemta".

  • Jana | 16. 1. 2007 00:46

    Zapeceny kvetak v troube neni ani potreba predem varit.Staci 20 minut v troube a je pekne mekoucky.

  • Marie | 15. 1. 2007 17:11

    Já to také znám, rozeberu polovařený květák na růžičky, rozložím na vymazaný pekáček, zasypu salámem nebo uzeným , posypu petrželkou a pažitkou a po zapečení zaliji palačinkovým těstem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zelenina
Pokrmy Ze zeleniny Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Květák Máslo Mléko Pažitka Pepř mletý Strouhanka Sůl Šunkový salám Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rybí filé v těstíčku

Rybí filé v těstíčku

Tatarská pomazánka na topinky

Tatarská pomazánka na topinky

Berlínské řezy II.

Berlínské řezy II.

Plněná cuketa

Plněná cuketa

Alenčin rychlý skládaný salát

Alenčin rychlý skládaný salát

Dršťková polévka z vepřových žaludků

Dršťková polévka z vepřových žaludků

Smažené ředkvičky

Smažené ředkvičky

Debrecínské závitky

Debrecínské závitky

Vařený hrách

Vařený hrách

Doporučujeme

35 minut
Červené špagety

Červené špagety

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

36
Brownies z USA
Brownies z USA
25
Skotská vejce podle The Real Meat Society
Skotská vejce podle The…
22
Smažený bílý chřest
Smažený bílý chřest
22
Cottage quiche s červenou cibulí
Cottage quiche s…
18
Quinoa - jako příloha nebo zavářka do polévek
Quinoa - jako příloha…

Zajímavé články

Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny Bohdalové si nesmíte nechat ujít
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny…
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
AHA.cz Kate celá zelená vyděsila veřejnost: Těžká nemoc zpátky?

Kate celá zelená vyděsila veřejnost: Těžká nemoc zpátky?

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Styl Victorie Beckham: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Styl Victorie Beckham: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Přiznání Ivy Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Přiznání Ivy Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

SportRevue.cz FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Kolikátého jste se narodili? Datum ovlivňuje vaši povahu

Kolikátého jste se narodili? Datum ovlivňuje vaši povahu

  • Recepty.cz
  • Rychlovka na chatu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact