• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Rychlovka na chatu
Napište svůj komentář k receptu

Rychlovka na chatu

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlovka na chatu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks květák středně velký
    • 300
      g šunkový salám
    • 3
      ks vejce
    • 200
      ml mléko nebo smetana
    • 3
      lžíce strouhanka
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      hrst pažitka čerstvá
    • máslo na vymaštění plechu

Postup přípravy receptu

1
Uvaříme si dva středně velké květáky do poloměka, poté je rozkrojíme na polovic a nakrájíme na plátky nebo kousky. Takto nakrájené plátky klademe na vymaštěný plech nebo formu a každou vrstu posypeme nakrajeným salámem na kostičky. Vše zalijeme rozšlehanými ochucenými vejci se strouhankou a mlékem nebo smetanou. Zapečeme v rozehřáté formě cca 15-20 minut.
2
Podáváme posypané pažitkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Buřtguláš rychlovka

Buřtguláš rychlovka

Ovocný táč (rychlovka)

Ovocný táč (rychlovka)

Filé "rychlovka"

Filé "rychlovka"

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana Pátková | 16. 1. 2007 12:36

    Nechtěla jsem komentovat, ale orpravdu smažený květák , syrový - obalenýv trojobalu je lepší, ale podle u nás doma, třeba u Vás doma Vám to chutná jinak, ale předvařený a nebo jinak předem upravený, není podle našeho, raději syrový , obalený a usmažený, někdy i ve friťáku, tam je to jednoduší, doma na plotně v Zepteru to trvá delší dobu, ale je také dobrý, on totiž ten syrový je křupkavý a není to takové měkké. Asi jak říká paní Jana z VM - blemta. A s tim podle svého vaření souhlasím.No co, tak stejně máme každý svůj názor a hlavně zkušenosti. Ahoj a raďte dále, náhodou je to lepší než číst bulváry.

  • Jana Kutačová | 16. 1. 2007 11:10

    Nám syrový-tedy nevařený květák nechutná.Vždy ho před smažení nechám asi minutu projít varem ve slané vodě a pak obalím a smažím.Syrový nám připadá dost tuhý.Je to asi otázka názoru.:o)

  • Jana Povolná | 16. 1. 2007 11:03

    :-D ....musím se smát...jak jsme z té techniky zblblí....název jsem si přečetla jako Rychlovka na "četu":-D...jinak recept znám,také ho děláváme na chatě...je to moc dobré

  • Jana z VM | 16. 1. 2007 10:35

    taky květák - ať jej upravuji na jakýkoliv způsob - předem nevařím. Daleko chutnější je, když se zpracuje syrový. Především na smažení není vůbec dobrý povařený, je z něho taková "blemta".

  • Jana | 16. 1. 2007 00:46

    Zapeceny kvetak v troube neni ani potreba predem varit.Staci 20 minut v troube a je pekne mekoucky.

  • Marie | 15. 1. 2007 17:11

    Já to také znám, rozeberu polovařený květák na růžičky, rozložím na vymazaný pekáček, zasypu salámem nebo uzeným , posypu petrželkou a pažitkou a po zapečení zaliji palačinkovým těstem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zelenina
Pokrmy Ze zeleniny Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Květák Máslo Mléko Pažitka Pepř mletý Strouhanka Sůl Šunkový salám Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rychlé řezy s mákem

Rychlé řezy s mákem

Guláš bez masa

Guláš bez masa

Jednoduché kokosky

Jednoduché kokosky

Květákový nákyp

Květákový nákyp

Selské halušky špenátové

Selské halušky špenátové

Quiche s cibulí a olivami

Quiche s cibulí a olivami

Kuřecí nudličky po sedlčansku

Kuřecí nudličky po sedlčansku

Vepřové výpečky s česnekovými výhonky (fazolkami)

Vepřové výpečky s česnekovými výhonky…

Čočková polévka ze zbylé čočky II.

Čočková polévka ze zbylé čočky II.

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

137
Lehký bramborový salát s hráškem a chřestem
Lehký bramborový salát s…
99
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami
78
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
52
Mini pizzy calzone II.
Mini pizzy calzone II.
43
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka

Zajímavé články

Sýr halloumi: Vychutnejte si tuhle famózní pochoutku nejen na grilu
Sýr halloumi: Vychutnejte si tuhle famózní…
Nejlepší domácí trhané maso: Naučte se mistrovské recepty a staňte se hvězdou kuchyně
Nejlepší domácí trhané maso: Naučte se mistrovské…
Jedlé květy povznesou každý pokrm. Nechte se okouzlit naší galerií
Jedlé květy povznesou každý pokrm. Nechte se…
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli loupat
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli…
16 českých receptů, které by měla umět každá žena, než se vdá
16 českých receptů, které by měla umět každá žena…
AHA.cz Stín nad novou láskou Čermáka: Drsné svědectví z okolí

Stín nad novou láskou Čermáka: Drsné svědectví z okolí

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Survivor ve stylu: Spicy Pája ovládl hru i finále v Duplexu. Jeho outfit měl skrytý význam! Kdo mu konkuroval?

Survivor ve stylu: Spicy Pája ovládl hru i finále v Duplexu. Jeho outfit měl skrytý význam! Kdo mu konkuroval?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Zámožný elegán Ľubomír Focko (71) před soudem: Příteli Bohdalové hrozí až 8 let

Zámožný elegán Ľubomír Focko (71) před soudem: Příteli Bohdalové hrozí až 8 let

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy Zdá se vám často o sexu? Víme, co to znamená

Zdá se vám často o sexu? Víme, co to znamená

  • Recepty.cz
  • Rychlovka na chatu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact