• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Rychlovka na chatu
Napište svůj komentář k receptu

Rychlovka na chatu

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rychlovka na chatu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks květák středně velký
    • 300
      g šunkový salám
    • 3
      ks vejce
    • 200
      ml mléko nebo smetana
    • 3
      lžíce strouhanka
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      hrst pažitka čerstvá
    • máslo na vymaštění plechu

Postup přípravy receptu

1
Uvaříme si dva středně velké květáky do poloměka, poté je rozkrojíme na polovic a nakrájíme na plátky nebo kousky. Takto nakrájené plátky klademe na vymaštěný plech nebo formu a každou vrstu posypeme nakrajeným salámem na kostičky. Vše zalijeme rozšlehanými ochucenými vejci se strouhankou a mlékem nebo smetanou. Zapečeme v rozehřáté formě cca 15-20 minut.
2
Podáváme posypané pažitkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Buřtguláš rychlovka

Buřtguláš rychlovka

Ovocný táč (rychlovka)

Ovocný táč (rychlovka)

Filé "rychlovka"

Filé "rychlovka"

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana Pátková | 16. 1. 2007 12:36

    Nechtěla jsem komentovat, ale orpravdu smažený květák , syrový - obalenýv trojobalu je lepší, ale podle u nás doma, třeba u Vás doma Vám to chutná jinak, ale předvařený a nebo jinak předem upravený, není podle našeho, raději syrový , obalený a usmažený, někdy i ve friťáku, tam je to jednoduší, doma na plotně v Zepteru to trvá delší dobu, ale je také dobrý, on totiž ten syrový je křupkavý a není to takové měkké. Asi jak říká paní Jana z VM - blemta. A s tim podle svého vaření souhlasím.No co, tak stejně máme každý svůj názor a hlavně zkušenosti. Ahoj a raďte dále, náhodou je to lepší než číst bulváry.

  • Jana Kutačová | 16. 1. 2007 11:10

    Nám syrový-tedy nevařený květák nechutná.Vždy ho před smažení nechám asi minutu projít varem ve slané vodě a pak obalím a smažím.Syrový nám připadá dost tuhý.Je to asi otázka názoru.:o)

  • Jana Povolná | 16. 1. 2007 11:03

    :-D ....musím se smát...jak jsme z té techniky zblblí....název jsem si přečetla jako Rychlovka na "četu":-D...jinak recept znám,také ho děláváme na chatě...je to moc dobré

  • Jana z VM | 16. 1. 2007 10:35

    taky květák - ať jej upravuji na jakýkoliv způsob - předem nevařím. Daleko chutnější je, když se zpracuje syrový. Především na smažení není vůbec dobrý povařený, je z něho taková "blemta".

  • Jana | 16. 1. 2007 00:46

    Zapeceny kvetak v troube neni ani potreba predem varit.Staci 20 minut v troube a je pekne mekoucky.

  • Marie | 15. 1. 2007 17:11

    Já to také znám, rozeberu polovařený květák na růžičky, rozložím na vymazaný pekáček, zasypu salámem nebo uzeným , posypu petrželkou a pažitkou a po zapečení zaliji palačinkovým těstem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zelenina
Pokrmy Ze zeleniny Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Květák Máslo Mléko Pažitka Pepř mletý Strouhanka Sůl Šunkový salám Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hlávkový salát s mozzarellou a tuňákem

Hlávkový salát s mozzarellou a tuňákem

Mleté maso s kysaným zelím

Mleté maso s kysaným zelím

Vepřové nudličky na žampionech

Vepřové nudličky na žampionech

Kremeše s pudinkovým krémem

Kremeše s pudinkovým krémem

Velikonoční medové řezy

Velikonoční medové řezy

Bramborovo - květáková polévka s kurkumou

Bramborovo - květáková polévka s…

Holubce v bešamelu - plněné zelné listy

Holubce v bešamelu - plněné zelné…

Bezlepkové čokoládové cupcakes

Bezlepkové čokoládové cupcakes

Kuřecí kari se zeleninou a rýží

Kuřecí kari se zeleninou a rýží

Doporučujeme

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

60 minut
Rybízový mřížkový koláč s tvarohem

Rybízový mřížkový koláč s tvarohem

5 minut
Aperol Spritz

Aperol Spritz

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

47
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
44
Hrnková bublanina s třešněmi
Hrnková bublanina s…
43
Třešňový kompot
Třešňový kompot
40
Krůtí špízy yakitori
Krůtí špízy yakitori
34
TZATZIKI - originální řecký recept
TZATZIKI - originální…

Zajímavé články

Ledové latte, frappé nebo cold brew: Co o vás prozradí vaše oblíbená ledová káva?
Ledové latte, frappé nebo cold brew: Co o vás…
Variace na bublaninu s ovocem: Skvělé recepty, které využijete celé léto
Variace na bublaninu s ovocem: Skvělé recepty,…
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků upečete i bez koláčové formy
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků…
Vepřová panenka na grilu: Recept na šťavnatou večeři
Vepřová panenka na grilu: Recept na šťavnatou…
Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule? Naučte se ji připravit jako šéfkuchař!
Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule?…
AHA.cz Zklamání Patricie Pagáčové? Místo princezny jen služka

Zklamání Patricie Pagáčové? Místo princezny jen služka

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Lněné šaty od 550 Kč: Které střihy zakryjí boky a komu bude slušet mini?

Lněné šaty od 550 Kč: Které střihy zakryjí boky a komu bude slušet mini?

Ženy.cz 5 zlatých pravidel pro mozek, díky kterým budete v životě spokojenější

5 zlatých pravidel pro mozek, díky kterým budete v životě spokojenější

Blesk.cz Heidi Janků (62) na akci Anděl mezi zdravotníky: Bojuji s nemocí střev!

Heidi Janků (62) na akci Anděl mezi zdravotníky: Bojuji s nemocí střev!

SportRevue.cz FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy 5 signálů, které prozradí, že jste potkali někoho z minulého života

5 signálů, které prozradí, že jste potkali někoho z minulého života

  • Recepty.cz
  • Rychlovka na chatu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact