Krajíčky chleba rozkrojíme napůl a z jedné strany pomažeme játrovou zavářkou (polotovar na játrové knedlíčky), do které jsme rozmíchali jedno vejce, trochu majoránky a lžičku strouhanky. Na rozpáleném oleji osmažíme nejdřív tu stranu chleba, která není pomazaná a obrátíme. Smažíme asi minutku, dáme na talíře.
2
Suchou stranu potřeme česnekem a na tu játrovou dáme trochu tatarky, kečupu a nadrobno pokrájenou cibulku, pažitku, pažitku anebo raději vše dohromady.
3
Úplně nejlepší je to ještě teplé, ale dá se to baštit i studené.
Podělte se s přáteli o recept
Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jana Kutačová
|14. 5. 2007 21:00
Napsala jsem dvakrát,že se to má posypat pažitkou,apžitkou,ale místo jedné pažitky tam měla být petrželka..Omlouvám se:o))